Videokonsultation

Som noget nyt tilbyder vi videokonsultation, du kan anmode om dette ved, at bestille tid via. vores tidsbestilling på hjemmesiden,

“Minlæge” app. eller telefonisk kontakt til vores sekretær. Vær opmærksom på, at der ikke kan laves fysisk undersøgelse via.

videokonsultationen. For yderligere information – og download appen.

Videokonsultation kan udelukkende udføres via appén “Min Læge” tryk på nedenstående link for oprettelse af Minlæge app.

Minlæge

Kom god i gang med til MinLæge app. tryk på nedestående link for information

Minlæge

Videokonsultation kræver installation af appen på din telefon, og det kræver at du har aftalt en tid til videokonsultation OG at du aktivt på dét tidspunkt logger dig ind på det virtuelle skrivebord 3-5 minutter før den aftalte tid.

Vær opmærksom på, at der ved videokonsultations tider kan være ventetid på grund af akutte opgaver i praksis, og at tidspunktet derfor vil være omtrent – fortvivl ej – vi glemmer dig ikke. Har du en aftale, skal vi nok kontakte dig. Log in og vent!

Konsultationsformen er som hovedregel tidsbegrænset til ca. 10 min. Det er vigtigt at man sidder i et rum alene. Vi tillader ikke videokonsultationer i offentlig rum.

Du kan opleve at klinikken kontakter dig og anbefaler ombooking og evt. fremmøde i klinikken i stedet, hvis vi kan se at videokonsultation med din beskrivelse af problemstillingen ikke giver mening.